ظاهرا به سختی کسی می‌تواند تعجب ما را با محتویات تشکیل‌دهنده یک غذا برانگیزد زیرا همه می‌دانند که پنیر از شیر درست می‌شود و سوسیس از گوشت. با این حال، گاهی اوقات در صنعت غذا از ترکیباتی استفاده می‌شود که ما تاکنون نه چیزی در مورد آنها می‌دانستیم نه ار کسی در مورد آنها شنیده‌ایم.

امروز در روزیاتو به شما ۱۱ ماده غیرمعمولی و عجیب و غریب را معرفی می‌کنیم که در مواد غذایی روزانه ما به کار می‌روند. آخرین مورد در این فهرست حتما شما را شگفت‌زده خواهد کرد.

درختچه گرمسیری آناتو

بذر این گیاه برای رنگ کردن غذاها به کار می‌رود و آنها را زرد یا نارنجی می‌کند. این بذر که بوی جوز می‌دهد اغلب در تهیه پنیر، روغن نباتی و سایر محصولات لبنی استفاده می‌شود. جالب است که رنگ آناتو اولین بار در قرن ۱۶ برای زرد جلوه دادن پنیر گلاستر به کار رفت

 

منبع:

https://rooziato.com/1398235910/%d9%85%d9%88%d8%a7%d8%af-%d8%ba%d8%b0%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%ae%db%8c%d9%84%db%8c-%d9%85%d8%b9%d9%85%d9%88%d9%84%db%8c-%d8%a7%d9%85%d8%a7-%d8%a8%d8%a7-%d8%aa%d8%b1%da%a9%db%8c%d8%a8%d8%a7%d8%aa-%d8%b9/


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Leisis خادمان شهدا نکات آموزنده زندگی کردن مهمترین استراتژی های سئو وردپرس در سال 2020 چشم بلبلی:) اقتصاد آلمان و شرایط اقامت آلمان dgmarketing.avablog.ir عشق است زنده ياد ناصر خان حجازي و استقلال