ظاهرا به سختی کسی میتواند تعجب ما را با محتویات تشکیلدهنده یک غذا برانگیزد زیرا همه میدانند که پنیر از شیر درست میشود و سوسیس از گوشت. با این حال، گاهی اوقات در صنعت غذا از ترکیباتی استفاده میشود که ما تاکنون نه چیزی در مورد آنها میدانستیم نه ار کسی در مورد آنها شنیدهایم.
امروز در روزیاتو به شما ۱۱ ماده غیرمعمولی و عجیب و غریب را معرفی میکنیم که در مواد غذایی روزانه ما به کار میروند. آخرین مورد در این فهرست حتما شما را شگفتزده خواهد کرد.
بذر این گیاه برای رنگ کردن غذاها به کار میرود و آنها را زرد یا نارنجی میکند. این بذر که بوی جوز میدهد اغلب در تهیه پنیر، روغن نباتی و سایر محصولات لبنی استفاده میشود. جالب است که رنگ آناتو اولین بار در قرن ۱۶ برای زرد جلوه دادن پنیر گلاستر به کار رفت
منبع:
درباره این سایت